۱۲ مرداد ۱۴۰۵، ۱۷:۴۲

ترامپ به التماس افتاد: همین الان قیمت‌های نفت را پایین بیاورید

ترامپ به التماس افتاد: همین الان قیمت‌های نفت را پایین بیاورید

رئیس‌ جمهور آمریکا به منظور رهایی از موج انتقادهای داخلی به دلیل تبعات پرهزینه تجاوز نظامی اش علیه ایران ملتمسانه درخواست کرد: همین الان قیمت‌های نفت را پایین بیاورید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور آمریکا با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال در تلاش برای رهایی از موج انتقادات داخلی به دلیل تبعات پرهزینه تجاوز نظامی اش علیه ایران ملتمسانه اعلام کرد: همین الان قیمت‌های نفت برای مصرف‌کننده را پایین بیاورید.

رئیس‌ جمهور آمریکا در این خصوص نوشت: مایک ویرث، رئیس هیئت‌ مدیره و مدیرعامل شرکت «شورون»، به‌ تازگی در مصاحبه‌ ای با ماریا بارتیروموی، تمام دلایل موفقیت چشمگیر شرکتش را برشمرد. تنها نکته‌ای که او به‌ شکل مصلحت‌ آمیزی از ذکر آن غافل شد، این است که بدون نبوغ، دوراندیشی، قدرت و ثبات دولت ترامپ، صنعت نفت و حتی خودِ کشور ما نابود می‌شدند! برای نمونه، آن‌ها مایک و شرکت شورون را از ونزوئلا بیرون انداختند، اما اکنون آن‌ها بازگشته‌اند. این وضعیت در مورد سایر شرکت‌های نفتی نیز صدق می‌کند... و همین حالا قیمت‌های نفت برای مصرف‌کننده (خرده‌فروشی) را پایین بیاورید!

کد مطلب 6907554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha